anadoluverumelimedya.com

Feyzioğlu’ndan Kayyum Tepkisi!

“KAYYUMLARIN GÖREVİ KAPISINA KİLİT VURMAK DEĞİL”
Feyzioğlu, Zaman Gazetesi’ne kayyum atanmasıyla ilgili olarak görüşlerini anlatırken, yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığından şüphe edilmemesi halinde bu sorunun yöneltilmeyeceğini savundu.

TBB Başkanı şöyle konuştu:

“Yargının siyasi iktidar tarafından telkin, tavsiye hatta talimatlara açık olduğu düşüncesi yaygınlaştıkça, sizlerin bu soruları sorma hakkınız da oluyor. İpek Medya ile ilgili daha önce kayyum atandı. Kayyumun görevi: Ceza Muhakemesi Kanunu’na göre, teslim aldığı şirketleri aynı verimlilikte işletmek ve yargılamanın sonunda öyle gelişirse, sahiplerine iade etmek. Yoksa alıp da, tavır değiştirtmek, politika değiştirtmek ve ondan sonra kapısına kilit vurmak değil.”
“Bunların her biri, soru işaretleriyle karşılanıyor. Şu anda biz hep birtakım semptomları konuşuyoruz. Bizim ihtiyacımız olan gelin, şu yargıyı hepimizin güvendiği bir hale getirelim. Ondan sonra inanın, dünya hangi ciddi meselelerle uğraşıyorsa, biz de onlarla uğraşır hale geleceğiz. Yoksa birbirimizi bu münferit olaylar üzerinden sürekli düşmanlıkla suçlamaya devam edeceğiz.”
http://sarizeybekhaber.com.tr/genel/feyzioglu-ndan-kayyum-tepkisi-h11124.html
Reklam alanı
About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.