anadoluverumelimedya.com

Fazla Oy Basılması İhaneti ve Sahtekarlık Yöntemleri

Fazla Oy Basılması İhaneti ve Sahtekarlık Yöntemleri // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay ***ÇOK ÖNEMLİ***
**MUTLAKA OKU**PAYLAŞ***DUYUR**KONUŞ* ÇARŞI*PAZAR*SOKAK*İŞ* HER YERDE GELECEĞİNİ KURTAR**
Öncelikle SANDIK ile kendini aklayanın Cumhurbaşkanı seçilmesi ihaneti proje partisi ve diğer vagon partilerin sermaye derin devlet projesiyle gerçekleştiğini unutmayalım.
18 milyon oy pusulası fazla basılması tek başına bir partinin, kişinin o seçimi kazanmasını garanti eder.
O zaman böyle bir şaibe varsa ve bunca ihanete rağmen 14 yıl bir proje partisi iktidarda kalabiliyor ve salı’dan salıya yarım saat milletin gazını almak adına öten hazine yardımı alarak Türk Milleti adına muhalefet yapacağına ihaneti kendi paramızla yapan sistemi çökertmeden bu millete huzur gelmez.
Fazla oy basılması hangi yöntemlerle kazananı garanti eder;
1- Öncelikle seçimin İçişleri Bakanlığı Vatandaşlık İşleri Birimi adı altında takip edilmesi ihanetin birinci ayağıdır. İçişleri Bakanlığı iktidar partisi yönetimindedir. Burada her türlü ihanet döner.
2- Fazla basılan oy pusulaları seçim öncesi iktidar partisine kullanılabilir, para ile satın alınan seçmenlere dağıtılabilir ve sandığa kullanılmış oy zarflarını atarlar, sandıktan aldıklarını geri götürüp paralarını alır ihaneti yaparlar. Bu şekilde olma ihtimali fazla oy pusulasını açıklayan YSK olduğuna göre bu şaibe gerçeğe çok yakındır. Çünkü hiç kimse sandığa oy atmadan önce aranmamaktadır, ve sandık sonrasında da aranmamaktadır.
3- Bugünden itibaren halkın önüne bu ihanet artık sandık hiçbir niyetle koyamaz. Çünkü bunca şaibe varken, askerimizin kanı akarken, TBMM çatısı altında ülke partisi diye algı üreten ve bununla daha önce masaya oturan, bir miktar oyu terör partisine aktardık diyen, seçim sonuçları koalisyon çıkar çıkmaz erken seçim diyenlerin tamamı ihanet projesinin eylem ve sözleridir.
4- Fazla oy pusulası basılmasına asla izin vermemeliyiz.
5- Sandık halkın önüne koyulduğunda her oy kullanan hem oy kullanmadan önce, hem de oy kullandıktan sonra aranmalıdır. Çünkü parayla satılmadan bu ihanetin 14 yıl iktidarda kalması, bugün Cumhurbaşkanı olduktan sonra kendi partisi ve Başbakanını dışlayan bir zihniyet kötü niyetlidir. Çünkü baştan amacı Türkiye Cumhuriyetini yıkmak ve Osmanlı adı altında Padişahlık gibi herkesi kendisine kul ve köle etme niyeti vardı, diğer vagon partiler bunu bildikleri halde buna ortak olmuşlardır. 28 Şubat şer gömlek giyilmesi, giydirilmesini isteyenlerin derin devlet sermaye ihanetiydi. Onlar zaten kendi can derdine düşmüş durumdalar. En ağır bedeli ödeyecekler hepsi.
mobbngbank.wordpress.com/2016/03/05/fazla-oy-basilmasi-ihaneti-ve-sahtekarlik-yontemleri-turk-insanlik-devrimi-yazilari-onder-karacay-cok-onemliduyur/
About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.