anadoluverumelimedya.com

ÜNLÜ HOLDİNGE CEMAAT BASKINI; YÖNETİCİLER GÖZALTINDA

KAYSERİ’de polisin bu sabah yaptığı “Cemaat” operasyonunda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO’su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alındı.

Reklam alanı

HOLDİNG MERKEZİNDE ARAMA

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü Cemaat soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah, Fethullah Gülen Cemaat örgütüne finans sağladığı iddiasıyla Boydak Holding’in Organize Sanayi Bölgesi’ndeki merkezinde arama yaptı.

Türkiye’nin mobilya sektöründeki en büyük kuruluşlarından biri olan ve bünyesinde bir çok mobilya markasını barındıran Boydak Holding merkezindeki aramada ekipler bilgisayar hard disklerinin imajını ve muhasebe kayıtlarını inceleyip kopyalarını aldı.

DAHA ÖNCEDE GÖZ ALTINA ALINMIŞTI

Operasyonda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO’su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alındı. Boydak Holding CEO’su ve TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Memduh Boydak daha önce de Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı olarak arsa tahsisi şikayetleri üzerine gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı.

http://www.haberartiturk.com/unlu-holdinge-cemaat-baskini-yoneticiler-gozaltinda-58893h.htm

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.