anadoluverumelimedya.com

Erdoğan’ı psikolojik tedaviye tabi tutalım’ diyen CHP’li vekile ceza

Erdoğan’ı psikolojik tedaviye tabi tutalım’ diyen CHP’li vekile ceza
CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, “Tayyip Erdoğan’ı psikolojik tedaviye tabi tutalım” dedi, TBMM Genel Kurulu’na iki birleşim girmeme cezası aldı.
CHP Milletvekili Akif Ekici, “Recep Tayyip Erdoğan’ı psikolojik bir tedaviye tabi tutalım” sözünden dolayı TBMM Genel Kurulu’na iki birleşim girmeme cezasına çarptırıldı.

Reklam alanı

TBMM Genel Kurulu’nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı,Kalkınma Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı ve bağlı kurumların bütçe ve kesin hesapları görüşmelerine devam edildi. Oturumu Başkan Vekili Pervin Buldan yönetti. Verilen yemek arasının ardından CHP Grubu adına söz alan Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, “Ben lafı hiç dolandırmam, lafı direkt söylerim, yaşamımda da siyasetimde de öyledir. Ben, buradaki hükümet yetkililerine de, AKP grubuna da soruyorum: Bu kadar, ülkeye haksızlık yapan, ülkeyi bu hâle getiren bir Cumhurbaşkanı var, ülkeyi felakete sürükleyen bir Cumhurbaşkanı var. Hiçbiriniz Allah için, biriniz çıkıp da ‘Ey Cumhurbaşkanı, ne yapıyorsun? Bu ülkeyi nereye getiriyorsun?’ demiyorsunuz” diye konuştu.

“ERDOĞAN’I PSİKOLOJİK TEDAVİYE TABİ TUTALIM”

CHP’li Ekici sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ben bir tavsiyede bulunacağım şimdi. 4 gruba da öneriyorum. Bizim orada, bölgemizde bazı yaşlı insanlar olur, söz dinlemez, hasta olur doktora gitmek istemez. Orada aile büyükleri ve bölgenin önde gelen insanları bir araya gelir, bu rahatsız kişiyi tedavi olmak için ikna eder. 4 grup oluşturalım, bu Recep Tayyip Erdoğan’ı psikolojik bir tedaviye tabi tutalım. Çünkü, şuurunu kaybetmiş ve sizin gibi ruhunu, beynini, düşüncesini teslim etmiş bir grupla karşı karşıyayız.”
Karşı

https://www.facebook.com/163571153808974/photos/a.163582320474524.1073741827.163571153808974/567450953420990/?type=3&theater

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.