anadoluverumelimedya.com

Görevinden İstifa Eden Ümit Özdağ’dan Halaçoğlu ve Yeniçeri ile Birlikte Olağanüstü Kongre Çağrısı

“Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ni yaşanan ağır üzüntü ve derin hayal kırıklığını aşmak, mevcut istikrarsızlığa son vermek için artık ülkücülerin çok büyük bir bölümünün olduğu gibi toplumunda beklentisi haline gelen olağanüstü kongreye götürmesi büyük bir toparlayıcı adım olacaktır.”

Reklam alanı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ görevinden istifa etti ve TBMM’de Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ile birlikte düzenlediği basın toplantısı ile olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

Çağrı şu şekilde:

Sayın Basın mensupları,

Türkiye’nin de içinde bulunduğu Kafkasya, Balkanlar ve Ortadoğu’da 1990’dan bu yana devletler yıkılmakta ve sınırlar yeniden çizilmektedir. 1990’da başlayan ve nihayet Suriye’de yaşanan iç savaş, ülkemizin sınırlarını zorlamaya başlamıştır. Ortadoğu’daki gelişmelerden cesaret alan PKK terör örgütü AKP’nin yanlış politikalarının neticesinde güçlenmiş ve ülkemizi bölmek için emperyalistler ile işbirliği içinde bir saldırı başlatmıştır.

http://haberiniz.com.tr/haber/politika/220586/gorevinden-istifa-eden-umit-ozdagdan-halacoglu-ve-yeniceri-ile-birlikte-olaganustu-kongre-cagrisi.html

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.