anadoluverumelimedya.com

ADD Başkanı Çölaşan: Yeni anayasa, yüce divandan kurtulmak için yapılıyor

Ataturkcu Dusunce Dernegi (ADD) Genel Baskani Tansel Colasan (ortada), Malatya Ogretmeni'nde ADD subeleri yoneticiyle gerceklestirilen toplantida konustu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, hükümetin yeni anayasa çalışmalarına ilişkin “Cumhurbaşkanı ‘Anayasa zaten fiilen değişmiştir, yapılması gereken bunu meşrulaştırmaktır’ dedi. Yani şu anda gayri meşruluk var. Suç işleniyor. O suçu örtmek ve Yüce Divan’da yargılanmaktan kurtulmak için yeni anayasa yapılıyor.” dedi.

Reklam alanı

Tansel Çölaşan, Malatya Öğretmenevi’ndeADD şubeleri yöneticiyle gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Atatürk’ün Malatya’ya gelişinin yıldönümünde kentte bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Türkiye’nin siyasetinin kendilerini ilgilendirdiğini ifade eden Çölaşan, ADD’nin Türkiye’nin kurucu değerleri üzerinden siyaset yapan bir dernek olduğunu dile getirdi. Görevlerinin tamamen siyaset olduğunu anlatan Çölaşan, hiçbir siyasi parti ile bağlantılarının olmadığını ancak görüşleriyle kamuoyu ve siyasi partileri etkilediklerini düşündüklerini söyledi.

www.cihan.com.tr/tr/ataturkcu-dusunce-add-dernegi-tansel-colasan-malatya-baskanlik-yeni-anayasa-2012857.htm

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.